نیو اورلئان ساینتس باید روز دوشنبه از یک شکست غافلگیرکننده از حمله Raiders خلاص شود ، اما Green Bay Packers در راه آنها ایستاده و 2-0 پیش افتاده و به نظر می رسد به معنای عمل است. این می تواند آخرین باری باشد که می بینیم دو نفر از اعضای QB عالی NFL ، آرون راجرز و درو پرس ، روبروی یکدیگر قرار دارند و می توانید در ادامه توضیحات نحوه تماشای آنلاین NFL و پخش مستقیم از Packers vs Saints را بخوانید. الان هر کجا باشید

پخش مستقیم مسابقه Green Bay Packers vs New Orleans Saints

زمان راه اندازی Packers vs Saints امروز 8.20 PM EST / 5.20 PM PDT است که ساعت 1.20 AM GMT دوشنبه صبح در انگلستان است. تعدادی از گزینه های تلویزیونی و پخش جریانی برای بازی در دسترس است و شما همیشه می توانید از پوشش NFL مورد علاقه خود در هر کجا که هستید با VPN معتبر لذت ببرید – اولین انتخاب ExpressVPN بدون ریسک را به مدت 30 روز امتحان کنید.

حمله بسته بندی ها در دو هفته ابتدایی در آتش بود ، زیرا آنها در مسابقات خود مقابل شیرهای دیترویت و مینه سوتا وایکینگ ها به بالاترین سطح لیگ خود یعنی 85 امتیاز رسیدند. آنها همچنین در مجموع 1010 یارد دارند ، بیش از هر تیم دیگر در این فصل ، و اختلاف بین راجرز و حق رای دادن بهترین هافبک های سبز و طلا را به نظر می رسد. نام او آرون جونز هم بد نبود ، با چهار تاچ داون و 312 یارد کل تاکنون.


لینک ها کوتاه شده

tinyurl.com/y2oto4xl
is.gd/4v3kNW
shrtco.de/k83bw
clck.ru/R6bmt
u.nu/lv6a1
ulvis.net/FOl