مطالعه جدیدی که روز پنجشنبه توسط محققان استرالیایی منتشر شد نشان داد که نوشیدنی های انرژی زا می توانند حاوی مقادیر مضر سفید کننده باشند. کارشناسان از موناش یک دانشگاه در استرالیا گفته است که میزان مواد شیمیایی موجود در نوشیدنی های انرژی زا می تواند پیوندی برای روند خطر سرطان در گروه های سنی مصرف کننده این نوشیدنی های پر قند باشد.

نوجوانان و همچنین بزرگسالان بیشترین مصرف کنندگان چنین محصولی هستند در حالی که یک مطالعه توسط مجله پزشکی انگلیس نشان داد که مردان بیشتر از زنان نوشیدنی انرژی زا می نوشند.

بیشتر بخوانیم؟
شرکت های انگلیسی بخشی از ایستگاه فضایی جدید Lunar Gateway را خواهند ساخت

این نوشیدنی های کنسرو شده به راحتی در فروشگاه های راحتی عرضه می شوند زیرا در صورت نیاز به تقویت ، نوشیدنی مورد علاقه بسیاری از افراد هستند. با این حال ، شناخته شده است که مصرف بیش از حد نوشیدنی های انرژی زا می تواند باعث به صدا درآمدن بسیاری از زنگ های هشدار دهنده سلامتی شود.

به گفته پروفسور لوئیز بنت ، رهبر این مطالعه ، مشخص شد که برخی از نوشیدنی های انرژی زا حاوی پراکسید هیدروژن 15000 برابر بیشتر از سطح طبیعی تولید شده توسط بدن انسان است.

بیشتر بخوانیم؟
یک زمین لرزه بزرگ در حوالی آلاسکا باعث ایجاد سونامی های کوچک می شود

پروفسور گفت: “این نشان می دهد که سمیت به ویژه برای مصرف منظم حدود 350 میلی لیتر مانند نوشیدنی های تجاری به خوبی درک نشده است.” بنت او گفت.

پراکسید هیدروژن ماده اصلی شیمیایی در سفید کننده های خانگی ، رنگ مو و همچنین مواد ضد عفونی کننده است. این ممکن است فقط به این معنی باشد که مردم از مصرف مقادیر رقیق یک ماده شیمیایی خشن با اثرات مضر طولانی مدت بی اطلاع هستند.

بیشتر بخوانیم؟
ایلان ماسک اعلام کرد که تسلا آماده راه اندازی بتا "کاملاً مستقل" برای تعداد کمی از رانندگان است

بدن مقادیر کم پراکسید هیدروژن زیر 0.0003 میلی گرم در کیلوگرم تولید می کند. حدود 5 میلی گرم در کیلوگرم باقیمانده پراکسید هیدروژن در غذاها یا نوشیدنی ها در محصولاتی که در استرالیا به بازار عرضه می شود مجاز است. در حالی که این محدودیت قانونی است ، بسیاری از کشورهای دیگر سطح آنها را به 0-0.5 میلی گرم در کیلوگرم محدود می کنند.

از طرف دیگر ، کمیسیون اروپا تا 0.1 درصد پروکسید هیدروژن را در محصولات سفید کننده دندان مجاز می داند.

بیشتر بخوانیم؟
CDC اعتراف می کند که آخرین به روزرسانی به اشتباه ارسال شده است و از راهنمایی های جدیدی برخوردار است

محققان گفتند: ترکیبات شیمیایی موجود در نوشیدنی های انرژی زا می تواند سطح پراکسید هیدروژن را به 5 میلی گرم برساند ، زیرا این ماده شیمیایی باعث ایجاد ماده شیمیایی در بین برخی مواد می شود.

پروفسور بنت در ادامه توضیح می دهد که تحقیقات آنها هنوز برای تعیین فرایند تولید نوشیدنی های انرژی زا برای تولید نوشیدنی ها راهی طولانی در پیش دارد:

این استاد دانشگاه ادامه داد: “تحقیقات فعلی ما چگونگی جلوگیری و تجزیه پراکسید هیدروژن را نشان می دهد. امیدواریم تحقیقات ما به استانداردهای جدیدی برای جلوگیری از تولید پراکسید هیدروژن در این نوع نوشیدنی های محبوب منجر شود.”

بیشتر بخوانیم؟
نحوه مراقبت از سالمندان در میان بیماری همه گیر
وایتروز دیگر از مارس به کودکان نوشیدنی انرژی زا نمی فروشد.
GT


لینک ها کوتاه شده

tinyurl.com/y2rx7gb9
is.gd/FfoILW
shrtco.de/1W1jb
clck.ru/QyqjJ
u.nu/ythnx
ulvis.net/vbP