جت ها آخر این هفته به میامی می روند ، جایی که اولین برد خود را از 2-3 دلفین تلاش می کنند. هیچ یک از دو تیم در هفته شش وضعیت خوبی نداشتند ، این بدان معنی است که پیروزی این هفته برای هر یک از طرفین معنی زیادی دارد. و ما با راهنمای ما برای یافتن پخش زنده NFL در زیر ، به شما نشان می دهیم که این آخر هفته Jets vs Dolphins را ببینید.

پخش زنده نیویورک جتز و دلفین میامی

شروع مسابقه جتس و دلفینز این آخر هفته در ساعت 04.05 PM EST / 1.05 PM PDT (9.05 PM GMT) تنظیم شده است. تعدادی از گزینه های تلویزیونی و پخش جریانی برای بازی در دسترس است و شما همیشه می توانید از پوشش NFL مورد علاقه خود در هر کجا که هستید با VPN قابل اعتماد لذت ببرید – اولین انتخاب ExpressVPN بدون ریسک را به مدت 30 روز امتحان کنید.

برای جت ها ، برنده شدن در نهایت به معنای قرار دادن برخی از اعداد در بازی آنها است ، پس از یک فصل بدون برد تاکنون آنها اجازه داده اند بیش از 30 امتیاز در هر مسابقه در سال 2020 داشته باشند. با این حال ، دلفین ها سرانجام شروع به دیدن حمله خود می کنند که جوراب های خود را بالا می کشد – با یک نتیجه خوب یکشنبه گذشته. تعادل کتاب ها را در آغاز شروع کنید.


لینک ها کوتاه شده

tinyurl.com/yyc85923
is.gd/uH3J3q
shrtco.de/V5PkA
clck.ru/RTQpy
u.nu/wkjqr
ulvis.net/1Xb7